Murtosuojaus

Murtosuojaus – Murtohälytin – Varashälytin

Murtohälytin on tänä päivänä yhä useammassa taloudessa jo lähes vakiovaruste. Paitsi suoja luvatonta tunkeutumista vastaan, on murtohälytin samalla myös turvahälytin, sillä se voi ilmaista asukkaita tai muita käyttäjiä esimerkiksi kohteessa syttyneestä tulipalosta, vuotavista kodinkoneista ja putkirikosta. Murtohälyttimen kautta voidaan myös ohjata muun muassa asunnon sähköjä tai lämmönohjausta.

Murtohälytin on siten tänä päivänä paljon muutakin kuin vain varashälytin. Se on koko kodin hermokeskus, joka valvoo kohteen kuntoa väsymättä omistajan puolesta.

Murtohälytin on kodin ja liiketilan turva monenlaisia uhkia vastaan. Kun murtosuojaus on huolellisesti suunniteltu ja ammattitaidolla asennettu, parantaa se olennaisesti kohteen turvallisuutta ja ennaltaehkäisee ulkopuolisen vahingonteon. Hälytinratkaisut voidaan integroida myös suoraan esimerkiksi vartiointiliikkeen omiin valvontajärjestelmiin, jolloin apu on aina lähellä erikseen sen tarpeesta ilmoittamatta.

Tekijät tietoisiksi – murtosuojaus ehkäisee rikoksia jo ennalta

Murtosuojausjärjestelmä lisää huomattavasti varkaiden kiinnijäämisriskiä.  Sen lisäksi murtosuojausjärjestelmä ehkäisee tehokkaasti rikollisuutta jo ennen, kuin mitään on edes sattunut.

Oikeat laitevalinnat ja huolellinen suunnittelu ovat tehokkaan murtohälytinjärjestelmän suunnittelussa olennaisen tärkeää. Murtosuojausjärjestelmän luonne vaatii laitteistoilta moitteetonta ja luotettavaa toimintaa. Virhehälytykset voidaan ehkäistä ja eliminoida vain hälytinratkaisuihin erikoistuneen ammattisuunnittelijan avulla.

Langaton murtohälytinjärjestelmä pitää loitolla ilman piuhoja

Langattomat hälytysjärjestelmät ovat erinomaisia hälytinratkaisuja esimerkiksi sellaisiin jälkiasennuskohteisiin, joihin ei haluta entisten lisäksi yhtään ylimääräistä kaapelia. Kompaktit ja monipuoliset keskuslaitteemme ja langattomat liikkeenilmaisimemme tuovat turvallisuutta kotiin ja konttoriin tyylistä tinkimättä.

Sam-Sec Oy – turvaa kotiin ja konttoriin avaimet käteen-periaatteella

Sam-Sec Oy on turvallisuusajattelun edelläkävijäyritys. Hälytinratkaisumme perustuvat aina huolelliseen tilan turvallisuusriskien kartoitukseen. Toimitamme turvallisuutta avaimet käteen-periaatteella. Hälytysjärjestelmien asennuksen ohella myös huolehdimme niiden huollosta ja moitteettomasta toiminnasta.